Om företaget

År 1995 fick Rickard Bergkvist och Daniel Bergenbrant en idé om att starta eget och det var grunden till Musikservice i Norrköping AB. I november det året var det avspark. De båda grundarna jobbade tidigare på Musikbörsen. Rickard med servicen och uthyrningen tillsammans med Daniel. Det satsades på tre verksamhetsområden: service av ljudanläggningar och elektriska musikinstrument, uthyrning av enklare ljud- och ljusanläggningar samt försäljning.
Med tiden expanderade företaget och Rickard utvecklade installationer som ett extra ben att stå på. Musikservice installerar idag ljud, ljus och bild till såväl stora som små kunder och lokaler. Exempelvis restauranger, skolor, gym, konserthus och idrottsanläggningar.
Den professionella ljud-, ljus- och bildproduktionen har utvecklats av Daniel. Idag består företaget av fyra heltidsanställda med ett antal timanställda som tas in vid behov. Sedan länge räcker inte lokalerna på Nygatan och ett större lager på Röda stugans gata 7 hyrs för att tillgodose den expansionen. År 2024 stängde vi efter 28 år ner lokalen på Nygatan och flyttade över verksamheten till Röda stugan gata 7 där en butik öppnades upp mot gatan.

2006 tilldelades Musikservice Soliditet Trippel AAA rating. Något som vi är mycket stolta över och som vi nu 2016 har haft i tio år i rad!

Varmt välkommen till Musikservice AB!
Rickard Bergkvist & Daniel Bergenbrant

Utvecklad av Webdom
/